ЗМІ: Володимир Кличко домовився з черговим суперником

ЗМІ: Володимир Кличко домовився з черговим суперником

За інформацієюBoxingScene.com, український чемпіон-супертяж і 39-річний французький екс-чемпіонсвіту в першій важкій вазі заздалегідь домовилися за умовами поєдинку, причомувже навіть визначена дата зустрічі - 10 грудня.

Офіційно ж пропроведення поєдинку може бути оголошено протягом тижня.

Раніше сам Кличкотакож обіцяв оголосити ім’я свого наступного суперника найближчими днями іназвав Мормека серед потенційних суперників.

Зазначимо, щоМормек протягом кількох років володів чемпіонським титулом у першій важкійвазі, а у 2009 році вирішив продовжити кар’єру в суперважкій вазі, взявши доданого моменту три перемоги у новій ваговій категорії.

Сам Мормекпідтвердив лише сам факт переговорів з Кличком, але поки що не розголошує результати:"Поки не можу сказати нічого визначеного", - зазначив він.

Також французрозповів, що має і інші варіанти: "У мене є пропозиція зустрітися зПовєткіним, але для мене бій з ним не стоїть на першому місці".

Нагадаємо, що вніч на неділю, 11 вересня, відбувся поєдинок між чемпіоном світу в суперважкійвазі за версією WBC Віталієм Кличком і поляком Томашем Адамеком. Українецьсвяткував перемогу технічним нокаутом в десятому раунді.

Раніше тренерВіталія Кличка Фріц Здунек заявив, що його підопічний переміг би братаВолодимира на ринзі, тому що його неможливо нокаутувати.

Зазначимо, щоінші польські тренери пригадали, як Володимир Кличко підробляв у Варшаві боямиза 200 доларів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK