Фернандіньо: Ми вивчили гру Порту і впевнені, що знайдемо шпарину

Фернандіньо: Ми вивчили гру Порту і впевнені, що знайдемо шпарину
shakhtar.com

Про те, як переграти суперника: "Команда вивчила гру Порту, і ми впевнені, що знайдемо якийсь вихід, шпарину. Також нам потрібно буде зупинити дуже сильний натиск суперника в атаці. Можу сказати, що ми ретельно готувалися. Сучасний футбол дуже швидкий. Ми спробуємо на полі зробити те, чого вчилися, що відпрацьовували на тренуваннях. Постараємося виїхати з Порту з перемогою, а потім показати хороший результат вдома - це для нас найважливіше ".

АНАЛІТИКА: Дракон в мішку. Представляємо суперників Шахтаря по Лізі Чемпіонів

Про Порту: "Минулого року вони показали дуже хороший футбол, у них у складі є сильні гравці. Зараз не можна щось передбачити, тільки під час матчу все і вирішиться".

ВІДЕО: Шахтарю до відома. Порту впевнено перемагає Віторію Сетубал

Про шанс для Шахтаря після дискваліфікації Роланду і Гуаріні: "Звичайно, Роланду дуже сильний футболіст, добре організовує гру. Але й ті виконавці, які замінять Роланду і Гуаріні, мають показати високий рівень майстерності, від них не можна чекати чогось іншого".

ВІДЕО: Суперники. Сюжет Профутбол про Порту, Аустрії, Сток Сіті і ФК Копенгаген

Зазначимо, що на передматчевій прес-конференції наставник Гірників Мірча Луческу зізнався, що у грі з Порту його найбільше нас турбує середина поля.

Раніше тренер португальської команди Вітор Перейра розповів про майбутній поєдинок з гірниками, розповівши, що тріо лідерів Порту не зіграє в першому матчі.

Нагадаємо, що на груповому етапі Ліги Чемпіонів сезону-2011/2012 Шахтар зустрінеться з Порту, Зенітом і АПОЕЛ.

Перший поєдинок Шахтаря в групі відбудеться 13 вересня на стадіоні Драгау в Порту. Початок о 21.45 за київським часом. Телетрансляція на каналі 1 +1.

Примітно, що, на думку британських букмекерів, у Шахтаря майже немає шансів перемогти Порту.

За матеріалами:Прес-служба ФК Шахтар
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK