Євро-2012: штаб-квартирою UEFA у Львові стане готель Леополіс

Євро-2012: штаб-квартирою UEFA у Львові стане готель Леополіс
leopolishotel.com

Про це на прес-конференції в понеділок, 12вересня, повідомив генеральний директор готелю Удо Хайне, повідомляє УНІАН. Зайого словами, перемогу його готель здобув перш за все завдяки висококласномусервісу та професіоналізму.

"Ми можемо офіційно заявити, що єрегіональною штаб-квартирою UEFA на час підготовки та проведенняЄвро-2012", - заявив Удо Хайне.

Наприкінці року керівництво Леополіса плануєзбільшити номерний фонд готелю до 74 номерів. Незважаючи на те, що рівеньномерів цього львівського готелю відповідає п'ятизірковому статусу вжесьогодні, щоб отримати п'яту зірку, заклад додасть до свого фонду зонувідпочинку і розважальну зону - SPA-центр, фітнес-зал, коктейль-бар, ресторан ідва конференц-зали.

Все це повинно з'явитися у другій і третійчерзі будівництва, у будинках під № 14 і 16 на вул. Шевській. У реконструкціюоб'єктів ПАТ Європейський дім вкладе близько 70 млн. грн.

У Донецьку і Харкові регіональні штаб-квартирирозташуються відповідно в готелях Donbass Palace і Kharkiv Palace. А головноюштаб-квартирою UEFA в Україні на час Євро-2012 стане готель Hyatt в Києві.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK