Перед матчем з Україною звільнили головного тренера збірної Болгарії

Перед матчем з Україною звільнили головного тренера збірної Болгарії
sportvox.net

Контракт Маттеусабув розрахований до 2013 року, проте йомудовелося покинути болгарську національнукоманду раніше. Про це сьогодні повідомивпрезидент Болгарського футбольногоСоюзу (БФС) Борислав Михайлов.

У семиматчах відбіркового турніру Євро-2012збірна Болгарії набрала лише п'ять очок.Після двох поразок у вересневих матчахіз загальним рахунком 1:6 (Англія - 0:3,Швейцарія - 1:3) Маттеуса розкритикувалиболгарські експерти й журналісти.

ВІДЕО:Євро-2012: Англія впевнено перемагає Болгарію

"Угодуз Маттеусом не продовжуватимуть. Причинийого відставки - це не тільки поганірезультати останніх матчів. У командівиникло багато негативу й напруження,тому зміни були необхідними. Маттеусзнає про це рішення і БФС не будевиплачувати компенсацію за достроковийрозрив контракту. Ми розійшлисяпо-європейськи", - прокоментував шефболгарського футболу.

Таким чином,на найближчий поєдинок проти українців7 жовтня болгар виведе новий наставник.Ним, як очікується, на тимчасовій основістане тренер молодіжної збірної БолгаріїМихайло Маданскі.

Нагадаємо, ранішебув звільнений зі своєї посади головнийтренер збірної Чорногорії ЗлаткоКранчар, чия збірна виступає в тій жегрупі, що і Болгарія.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK