Кварцяний: Після двох перемог поспіль нам урізали преміальні

Кварцяний: Після двох перемог поспіль нам урізали преміальні
ФК Волинь (Луцьк)

Про фінансові проблеми: "Зараз у настрохи незрозуміла ситуація у клубі. Одні ще не здали, інші ще не прийняли, анарод завис у повітрі. Є зараз затримка із зарплатами. Але головне, що ми незакрили деякі фінансові питання з минулого сезону. Ось уже чотири гри вчемпіонаті не можемо виграти.

До речі, нам після двох перемог поспіль, надІллічівцем на виїзді і вдома над Олександрією, урізали вдвічі преміальні.Логічно, що команда, яка хоче постійно вигравати, повинна шукати додатковіможливості для мотивації. Потрібно думати, що б ще дати футболістам - машину,квартиру, дачу, куртку з себе зняти. А у нас навпаки.

Про перестановки у клубі: "ВасильАндрійович Столяр за 12 років стільки зробив для футболу, що йому тут требапам'ятник встановити. Але він побачив, що вкладання грошей у футбол викликає нанього негатив. Василь Андрійович у багатьох речах розчарувався. Але він знайшовінвестора Ігоря Петровича Палицю. Передача клубу досі не завершена. Тепер єновий генеральний директор клубу - жінка, яка добре розуміється на фінансовихпитаннях, але в футболі розбирається слабо. Вона зараз керує клубом".

Нам після двох перемог поспіль над Іллічівцем на виїзді і вдома над Олександрією урізали вдвічі преміальні

Про інфраструктуру: "У нас сім місяців неотримує зарплату дитячо-юнацька школа. Стара структура не хоче платити, і новане хоче. Так не робиться. Не можна кидати дітей та тренерів. У мене був бикіоск із продажу презервативів, я б його продав і віддав би борги людям. У меневже було таке в житті. Я продавав будинок, машину і віддав команді гроші, томущо обіцяв. А тепер це дуже дорого. Навіть якби я все продав, то не зміг биперекрити це.

Ми єдина команда вищої ліги, яка не має бази.Навіть у половини команд першої ліги вона є. Немає свого реабілітаційногоцентру. Ми ходимо по лікарнях. Там бабусі й дідусі сидять, а наш лікар водитьфутболістів прем'єр-ліги по чергах: УЗД, МРТ і так далі".

ВІДЕО: Кілери Кварцяного. Волинь забилаІллічівцю сім м'ячів

Про спаринг із юними футболістами: "Дватижні тому у нас був спаринг із дитячо-юнацькою школою. Хлопці Миколи Клеца96-97 років народження так налаштувалися проти нас! Грали 20 проти 10. Стевичутак врізали, що він три тижні мінімум повинен проходити лікування . Смірновзакінчив цю гру із надривом зв'язки. Уже лікується три тижні, і ще потрібностільки ж. Крім того, зламали палець Павлову. Ось, кажуть, пограли зі своїми. ЯМиколі пообіцяв, що буду слідкувати за його хлопцями в чемпіонатідитячо-юнацької ліги. Я не проти, хай стрибають, стеляться у підкатах, але навіщож бити! "

У мене був би кіоск із продажу презервативів,я б його продав і віддав би борги людям.

Про ситуацію із жовтими картками в команді:"Є така проблема. Якби ми мали два рівних склади, у тому числі повноціннихчотирьох центральних захисників ... Зараз у Масло і Шикова по три картки. ЄГодований, але у нього серйозна травма, Ізворану є, Циркуненко - йогопідпускаємо до "основи", але поки що грати на такому рівні зарано.Через рік-два він заграє. Ще на позиції центрального може зіграти Сімінін, алев нього теж три "гірчичники". У Майкона три - його вже ловлять. Якщодоживемо до Карпат, то на Динамо (Київ) ... Мільйон відсотків, що картки будутьдавати, бо за цим питанням стежать ...", - цитує наставника Волиніофіційний сайт команди.

Нагадаємо, що вчора, 21 вересня, у матчі 1/16фіналу Кубка України Луцька Волинь розгромила маріупольський Іллічівець - 7:1.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK