Касільяс: На сьогоднішній день найкращим клубом світу є Реал

Касільяс: На сьогоднішній день найкращим клубом світу є Реал
АР

"Протягом двох років одна футбольна командадомінувала над іншими, але зараз із цим закінчено, - заявив Касільяс, натякаючина Барселону. - І неважливо, що і хто каже - на сьогоднішній день найкращимклубом світу є мадридський Реал".

"Простодля такого клубу, як наш, результати попереднього сезону рівносильні провалу.Якби мені сказали, що ця свіжа, молода команда з новим тренером на чолі, змоглафінішувати в чемпіонаті Іспанії тільки на другому місці, дійти тільки допівфіналу Ліги Чемпіонів і завоювати КубокІспанії як єдиний трофей, я б теж із жалем зітхнув", - зазначив голкіперВершкових.

ВІДЕО:Чорні дні Моуріньо: Провал Реала в другому матчі поспіль

ЧемпіонСвіту і Європи у складі збірної Іспанії, Ікер Касільяс наголосив, що скучив затими часами, коли завойовував титули з Реалом - Королівський клуб не вигрававЛігу Чемпіонів з 2002-го року, а Ла Лігу - з 2008-го.

"Яхочу знову здобувати великі перемоги разом з клубом, - сказав воротар. - Хочузнову стати чемпіоном Іспанії, завоювати кубок країни, а потім і Європи".

ВІДЕО:Жах Моуріньо. Бійка,видалення, 13 гірчичників, стрікер і поразка Реала

Ранішепрезидент мадридського Реала Флорентіно Перес виступив на підтримку наставникакоманди Жозе Моуріньо, незважаючи на те, що Вершкові не можуть виграти вжедругий матч у Прімері.

За матеріалами: Советский Спорт


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK