ЗМІ: МанСіті спробує викупити в Арсеналу ван Персі

ЗМІ: МанСіті спробує викупити в Арсеналу ван Персі
AP

Зазначимо, що останнім часом з лондонського Арсеналу в Манчестер Сіті перейшлиЕммануель Адебайор, Коло Туре, Гаель Кліші і Самір Насрі.

Як повідомляє Daily Mail з посиланням наджерела, близькі до гравця, Ван Персі залишився вкрай засмучений літнімрозпродажем лідерів в Арсеналі. Найгірший за 58 останніх років старт сезонулише посилив відчуття розчарування, яке не заглушити навіть передачеюкапітанської пов'язки від Сеска Фабрегаса.

Чинний контракт Ван Персі, що заробляє 80тисяч фунтів на тиждень, закінчується влітку 2013-го, і нещодавно тренер АрсенВенгер підтвердив, що Арсенал почне переговори з голландським нападаючим пропродовження співпраці.

Якщо ван Персі відмовиться від нової угоди, тоАрсеналу "треба буде його продати до кінця сезону, щоб отримати максимальнийприбуток.

Можливість залишити Арсенал у Ван Персі була іраніше. У 2009 році Робін підписав з клубом новий контракт, незважаючи напропозиції від Ювентуса, Інтера і Челсі. Тоді переговори велися кілька місяців,і після довгих роздумів Робін все-таки погодився залишитися. Щоправда, відтоді багаточого змінилося, і зараз Каноніри вже не є такою грізною силою, як раніше.

Скористатися цією ситуацією збирається Сіті.Головний тренер Городян Роберто Манчіні готовий викласти 30 млн. фунтів за28-річного Ван Персі. Багато чого буде залежати від вибору самого голландця,який  минулої суботи забив свій 100-й голза Арсенал.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, щознаменитий голландський форвард Денніс Бергкамп, який нині працює асистентомголовного тренера Аякса, може стати помічником наставника Арсеналу АрсенаВенгера.

Повідомлялося також, що Гуім Лапорта,13-річний син колишнього президента Барселони Жоана Лапорти, покинув футбольнийклуб зі столиці Каталонії, перебравшись в лондонський Арсенал.

За матеріалами: FAPL.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK