Ліга Європи: Ворскла дає бій, але поступається Ганноверу

Ліга Європи: Ворскла дає бій, але поступається Ганноверу
ФК Ворскла (Полтава)

На перших хвилинах Ворскла спробувала прибрати ініціативу себе. Полтавчанинамагалися володіти м'ячем. Щоправда, налякати гостей господарям не вдалося.Саме гості створили перший небезпечний момент у матчі. НайдосвідченішийКрістіан Пандер бив у ближній верхній кут, але голкіпер українського клубуДолганський показав чудеса реакції.

Після стартових хвилин команди замість футболу стали фолити. Нуднувату груперервали господарі. Точніше кажучи, їх захисник Курилов. Після прострілуЧерундоло він вибив м'яч точно на Сержіу Пінту, який пальнув вище воріт. Грайшла рівною з невеликою перевагою німців. У підсумку, саме Ганновер рахунок івідкрив.

Забитий м'яч нічого в ході гри не змінив. Гра проходила зовсім в неспішномутемпі. Лише в самій кінцівці першої половини знову команди оживилися. Точнішекажучи, це зробив Ганновер. Колишній  гравець мюнхенської Баварії Ян Шлаудраффпройшов трьох суперників і прострілив на Абдуллауйе. Форвард намагавсяпо-піжонськи забити п'ятою і просто не влучив по м'ячу. На щастя німців, тойдокотився до Пандера, який не схибив.

На початку другої половини господарі один м'яч відіграли. Безус з флангунавісив у штрафну Ганновера точно на Хаггі, який головою вибив м'яч. Ну а тойприлетів точно на ногу Курилова, і гравець від душі приклався. Через парухвилин підопічні Павлова могли зрівняти результат. Кривошеєнко втік від Шульцаі прострілив на Безуса, який бив практично впритул, але послав м'яч вище цілі.

Після невеликого перепочинку господарі активізувалися за півгодини до кінцяматчу. Спочатку Ребенок пробив зі штрафного, Цілер відбив м'яч не дужевпевнено, але ні Кривошеєнко, ні Чесноков на добивання не встигли. Потім вжеголкіпер гостей зіграв впевнено. Він потягнув м'яч з-під поперечини після ударуЯнузі. Ну а за двадцять хвилин до кінця гостей врятував каркас воріт. Безусвіддав м'яч під удар партнеру, і Ребенок з близької відстані влучив у штангу. Укомпенсований час до гри Безус віддав м'яч під удар Курилова, який пробив точнов руки Цілеру. Все це скінчилося.

Ворскла знову виглядала непогано, але знову ж поступилася. Тепер шанси навихід з групи у полтавчан вкрай малі.

Ліга Європи. Група В. 2-й тур

Ворскла (Полтава, Україна) - Ганновер (Німеччина) - 1:2

Гол: Курилов (50) - Абделлауі (32), Пандер (44)

Попередження: Краснопьоров (38), Безус (86) - Лала (20), Шлаудрафф (48),Черундоло (61), Пінту (83)

Полтава. Ворскла ім. Бутовського. Початок матчу: 22:05

Арбітр: Крістінн Якобссон (Ісландія)

Ворскла: Долганський - Курилов, Ткачук, Селін, Чеснаков (Маркоскі, 75),Краснопьоров, Дитина, Безус, Даллку, Сачко (Янузі, 46), Кривошеєнко (Громов,84)

Тренер: Микола Павлов

Ганновер: Цілер - Черандоло, Аггі, Погатець, Пандер, Лала (Шмідебах, 66),К. Шульц (Рауш, 85), Штіндл, С. Пінту, Шлаудрафф, Абделлау (Собьек, 76)

Тренер: Мірко Сломка

СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK