Раньєрі: Арбітр зруйнував гру

Раньєрі: Арбітр зруйнував гру

Нагадаємо,що в суботу, 1 жовтня, міланський Інтер вдома програв Наполі з рахунком 0:3. Детальнішепро матч можна прочитати тут.

Ключовиммоментом двобою стало видалення міланця Обі, який отримав другу жовту картку зате, що нібито збив гравця Наполі у штрафному майданчику своєї команди. Пізнішеза протест проти несправедливого суддівства був видалений новий наставникНерадзуррі Клаудіо Раньєрі.

"Цебув матч, в якому арбітр [Джанлука Роккі] грав дуже велику роль. Він зруйнувавцю гру, і це справді так. Це просто ганьба, бо в цьому не було жодної потреби.Він вигнав мене з поля, оскільки я протестував проти всього цього і сказавйому, що я про все це думаю. Мене видалили незаслужено, так само, як і Обі",– так прокоментував Раньєрі епізод зі своїм видаленням.

Крімтого, головний тренер Інтера сказав кілька слів про провальну гру власноїкоманди в цьому матчі.

"Ячекав більшого від Альвареса. Він дуже гарний, але він все одно грає в"аргентинський футбол": він отримує м’яч і навіщось іде назад, коли требанаступати на ворота суперника. Він зобов’язаний брати на себе відповідальністьі робити це. Стосовно Форлана. Чи є він надто боязким для нашого футболу? Меніще належить їх усіх добре пізнати. Напевно, він хотів дуже багато зробити, алене все вийшло. Усе ж, він справжній чемпіон", – продовжив Клаудіо Раньєрі.

ВІДЕО: Крах на Сан-Сіро. Наполі громить Інтер в його лігві

Протедалі наставник Нерадзуррі став знову закидати бригаді арбітрів некомпетентність.

"Вепізоді з пенальті відразу три гравці Наполі забігли в штрафну зону раніше, ніжслід. Треба поважати правила футболу, а не вдавати, що їх не існує. Чи були миприголомшені цим епізодом? Можливо. Але хто може звинувачувати нас? Уся нашаробота була зруйнована кількома несправедливими рішеннями. Очевидно, сьогодніввечері Джанлука Роккі був не у формі. За 20 років тренерської діяльності ярідко обговорював дії арбітрів, проте я звик говорити те, що думаю. Дужерозчарований тим, що ми в результаті отримали таку поразку, адже ми цього незаслуговували", – зазначив Раньєрі.

Назавершення бесіди з журналістами Клаудіо Раньєрі заявив, що, незважаючи напринизливу поразку від неаполітанців, президент Інтера Массімо Моратті не втрачаєдовіри до його персони.

"Язустрівся з Массімо Моратті, але те, про що ми говорили між собою, я залишу всекреті. Ніхто не може бути задоволеним після таких матчів, але ми будеморухатися вперед і працювати над помилками. Ми не можемо повернути час назад і скасуватирезультат цього матчу. Мушу зауважити, що для Інтера в цій грі були просточудові перші 30 хвилин, і ми маємо продовжувати грати так само. Адже, граючиодинадцять на одинадцять, ми виглядали не гірше від Наполі. Ми будемо прагнутиграти краще і в другій половині сезону, ми будемо боротися за Скудетто", –підсумував наставник Чорно-синіх.

КлаудіоРаньєрі очолив Інтер 22 вересня цього року. Матч з Наполі став його першимматчем на Сан-Сіро на посаді головного тренера міланського клубу.

Заматеріалами: inter.it


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK