Воронін: Із задоволенням стежитиму, як наші суперники втрачають очки

Воронін: Із задоволенням стежитиму, як наші суперники втрачають очки
http://www.fcdinamo.ru

–Як оцінюєте сьогоднішній результат?

–Дуже важко було сьогодні грати. І фізично, і морально було непросто післяминулого матчу. Звичайно, нам хотілося б, щоб гра склалася так, як мипланували, але найголовніше, що виграли. За останні місяці півтора-два ці триочки – найважливіші для нас.

–А з чим пов’язано, що гра порвалася на епізоди: то Динамо додавало, тонаступало затишшя?

–Останні матчі були дуже важкими: з Амкаром, з Анжи в Кубку, з Крилами. Іпроводили ми їх практично одним складом. Думаю, це позначалося.

–Динамо грало майже тільки правим флангом, а лівий не задіяли ...

–По-перше, Самедов у дуже хорошій формі. Це для нас дуже добре. Ну а по-друге,ми всі сподіваємося, що почне додавати Нехайчик. Він новий футболіст, провівлише кілька матчів. І з ним на полі ще немає такого взаєморозуміння як у іншихгравців між собою. Сподіваюся, що скоро будемо атакувати не тільки правим, алей лівим флангом.

–Сьогодні ви обидва рази практично вносили м’яч у ворота. Це особлива установка?А то іноді здається, що трохи "переграєте" моменти.

–Слава богу, що ми взагалі забили ці два голи. Адже спочатку поступалися врахунку. Потім відігралися, але знову могли пропустити, нас кілька разів пробачили.У першому таймі я міг ще раз відзначитися, але гравець підставив ногу під м’яч.Так що добре, що ми перемогли. Створювали моменти, хоча і не так багато, як уминулих матчах. Головне, що ми виграли.

ВІДЕО: Андрій Воронін робить дубль у ворота Краснодара

–Що скажете про Краснодар?

–Дуже хороша дисциплінована команда зі швидкими гравцями. У минулій зустрічі зіСпартаком вони більше контролювали хід матчу, хоча й поступилися. Ми розуміли,що сьогодні нам буде нелегко. Чесно кажучи, після того, як вони забили, у нас сьогодні,на відміну від попередніх поєдинків, не було впевненості, що ми відіграємося.Переживали, що все погано може для нас завершитися у цій зустрічі. За грою і зарухом було видно, що у нас немає тієї різкості і того бажання, яке було вминулих поєдинках. Тому Краснодара ми побоювалися.

–Чи відчуваєте себе героєм матчу?

–Ні, відмінно зіграла вся команда. Якби не передачі Семшова, Самедова, то героємматчу я б не став.

–Чи є у вас певний рубіж кількості голів, якого ви хотіли б досягти?

–Я про це не думав, найголовніше – це завдання клубу. Ми не стоїмо на місці,рухаємося вперед. Завтра буду з задоволенням дивитися по телевізору за тим, якнаші суперники втрачають очки.

Нагадаємо,що в 26-му турі чемпіонату Росії московське Динамо вдома здолало клуб Краснодарз рахунком 2:1. Детальніше про матч можна прочитати тут.

Заматеріалами: СПОРТ bigmir)net 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK