Леоненко: Якщо Шахтар не обіграє Зеніт, то буде яма

Леоненко: Якщо Шахтар не обіграє Зеніт, то буде яма
ictv.ua

Про останню гру Шахтаря в ЛізіЧемпіонів: "Йому з кіпріотами просто не пощастило. Моменти ж були, так щоце не можна назвати провалом. От тільки мені не сподобалися слова Луческу післяматчу, що йому сподобалася гра. Як таке може бути, якщо Апоел оборонявся 90хвилин і при цьому два рази виходив сам на сам з голкіпером? Гаразд, якби вінсказав, що незадоволений захистом. А так 1:1 і все класно".

Про перспективи Гірників:"Зараз якщо Зеніт не обіграємо, то буде не класно, а яма. Головне, щоб небуло снігу, а то бразильці зовсім грати не будуть. Їх взагалі треба моральнотримати в узді, а то вони дуже люблять карнавали".

Про Ворсклу: "У Павловакожен матч Ліги Європи - бій. Вони не фаворити і тільки набираються досвіду,але при цьому вже показують зуби. Хочеться, щоб Ворсклу посилило ще десь трихороших виконавці і тоді це буде зовсім міцний горішок. Хоча й зараз полтавцібійці і непросто суперник. З Ганновером вони цілком могли розраховувати мінімумна нічию, але не склалося".

Про Металіст: "Неприємноздивував, не думав, що легіонери з Південної Америки можуть так швидкоперегоріти. Голландці грали і давали грати харків'яни, але вони цим не скористалися.Дивно, що Маркевич, з його ж слів, нічого не говорив свої підопічним у перерві,але, мабуть, вони самі все зрозуміли. Матч нагадав гру Зеніт - Порту, колигості швидко забили і розслабилися, а пітерці зрівняли рахунок і самірозслабилися. Взагалі всі, хто забив швидкий гол - здулися: Ганновер, АЗ,Порту, Динамо" .

Раніше Леоненко суворорозкритикував київське Динамо за нічийний матч проти Маккабі, заявивши міжіншим, що Шевченко дуже багато втратив, і у нього просто пропало спортивнещастя.

Також Леоненко вважає, що впопередньому матчі Ліги Чемпіонів проти Порту у Шахтаря не було ніяких шансівпроти навіть без вилучень Ракицького та Чигринського.

Нагадаємо, що київське Динамозначно обійшло Шахтар, але бореться зі Спартаком в європейському рейтингупопулярності.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK