Бій буде захопливим. Кличко офіційно оголосив про поєдинок з французом

Бій буде захопливим. Кличко офіційно оголосив про поєдинок з французом
AP

Про це в четвер, 6 жовтня, повідомив офіційнийсайт боксера.

Бій відбудеться на домашньому стадіоніфутбольного клубу Фортуна - ESPRIT Arena.

"Мормек є одним з найбільш досвідченихсуперників, яких я коли-небудь зустрічав. Він провів багато чемпіонськихпоєдинків, технічний, сильний і розумний боксер. Його не можна недооцінювати... Я обіцяю, що цей бій буде дуже цікавим, і захопливим", - сказавВолодимир Кличко.

Мормек також віддав належне опонентові.

"Я не можу уявити, що моя зустріч зКличком відбудеться зовсім скоро! Я також розумію, що не всі вірять у моюперемогу. Але я знаю свою силу. Я зміг укласти Хея на настил рингу, зробити те,що не зміг Володимир. Помилки , які я зробив у поєдинку з британцем, я виправлюв бою з Кличком. 11 грудня я повернуся до Парижа з повною валізою поясів і будунасолоджуватися тим, що саме я шокував світ професійного боксу ", -зізнався француз.

39-річний Жан-Марк Мормек має 36 перемог напрофесійному рингу (22 - нокаутом). У 2002 році Мормек завоював титул чемпіонаWBA у важкій вазі, здобувши перемогу над Вірджином Хіллом. У квітні 2005 рокувін виграв об'єднувальний поєдинок проти чемпіона WBC Уейна Брейтуейта іоб'єднав два титули. Однак у січні 2006 року в бою за титул абсолютногочемпіона світу в першій важкій вазі програв нокаутом О`Ніллу Беллу. Мормекповернув собі чемпіонські пояси WBC і WBA в матчі-реванші з О`Ніллом Беллом вберезні 2007 року. Але вже в листопаді втратив всі титули, поступившись ДевідуХею, хоча йому і вдалося відправити британця у важкий нокдаун.

З 2009 року француз переходить у суперважкувагу і виграє всі свої поєдинки, в тому числі проти узбека Тимура Ібрагімова.Зараз Мормек входить в ТОП-10 рейтингу чотирьох світових боксерських організацій- WBA, IBF, WBO і IBO.

Для 35-річного Володимира Кличка це буде першапоява в рингу після перемоги над Девідом Хеєм 2 липня 2011 року.

Поєдинок Кличко-Мормек транслюватиметься в 120країн світу. Продаж квитків стартує 12 жовтня на сайті www.eventim.de.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK