Динамо, Дніпро і Чорноморець зіграють свої матчі у Лізі Європи

У четвер, 19 вересня, відбудуться матчі 1-го туру групового етапу Ліги Європи.
Динамо, Дніпро і Чорноморець зіграють свої матчі у Лізі Європи
СПОРТ Bigmir)net

Пандурій (Румунія) - Дніпро

Румунія. Клуж. Клуж- Арена. Початок матчу: 20:00

Онлайн: Пандурій - Дніпро - онлайн трансляція матчу Ліги Європи розпочнеться о 20:00

Телетрансляція - канал 2 +2

Дніпро стартує в груповому раунді Ліги Європи в Румунії, деукраїнським командам грати завжди непросто.

Колективи з цієї країни демонструють в'язкий, закритийфутбол, так що підопічним Хуанде Рамоса доведеться витратити багато сил, щобпробиратися через тактичні побудови господарів поля.

Пандурій - абсолютний дебютант єврокубків. Але командазубаста і право зіграти в Європі "шахтарі" завоювали, посівши другемісце в минулому чемпіонаті Румунії, та і в цьому сезоні після семи турівчемпіонату Румунії Пандурій йде на 5-му місці, маючи в своєму активі 4перемоги, 1 нічию і 2 поразки, розраховуючи на путівку в єврокубки і навіть наборотьбу за чемпіонство.

У Пандурії футболісти виступають разом кілька років майже водному і тому ж складі, вміють атакувати. Кістяк команди складають легіонери,серед яких лише чотири футболісти представляють Румунію - серед них і головнависхідна зірочка Паул Антон, який виступає в опорній зоні. У цілому ж командапредставлена ​​легіонерами з Португалії, Бразилії, Голландії, Литви, Сербії інавіть Кіпру.

Утім, вболівальники Дніпра не без підстав розраховують настартову перемогу, адже індивідуально гравці дніпропетровської команди сильнішіза свого суперника, та й Пандурій на полі в Клужі у ЛЄ не вигравав.

Румунський клуб у кваліфікації Ліги Європи пройшов МаккабіТ-А і Брагу завдяки виїзним перемогам, а в Клужі з ізраїльтянами зіграв внічию,а португальцям узагалі програв. Це пояснюється тим , що Пандурію доводитьсяграти в Клужі за 300 км від рідного Тигру-Жіу, адже домашнє поле не відповідаєнормам UEFA, так що великої підтримки румунській команді чекати не доводиться.

Динамо Загреб (Хорватія) - Чорноморець

Хорватія. Загреб. Максимир. Початок матчу: 20:00

Онлайн: Динамо Загреб - Чорноморець - онлайн трансляція матчу Ліги Європи розпочнеться о 20:00

Телетрансляція - канал Футбол

Одеська команда починає груповий етап Ліги Європи з важкогосуперника - чемпіона Хорватії. Незважаючи на більшу, ніж звичайно, плинність найкращихкадрів, загребське Динамо з року в рік відмінно виступає у внутрішній першості.Чого не скажеш про Європу. Два поспіль виходи в груповий етап Ліги чемпіонівстабільно закінчувалися останнім місцем. Цього разу хорвати зламали традицію,поступившись у матчах плей-оф скромній Аустрії.

З усього складу Динамо в першу чергу варто відзначитипівзахисника Самміра - взимку минулого року чутки пов'язували найяскравішогогравця загребців з київським Динамо, але поки що Саммір залишається в клубі іроздає гольові передачі - 5 в 5 іграх. Також відзначимо старого знайомого ЙєркоЛєко. Добре виглядає атака - молодий вінгер Жуніор Фернандес (забив 4 голи),дискваліфікований на гру з Чорноморцем форвард Судані (4 голи), форвард ДужеКоп (3 голи).

Чорноморець звик у цьому році пересилювати своїх суперників,докладаючи до результату рівно стільки зусиль, скільки треба. Група Ліги Європи- це дуже високий рівень практично для всіх підопічних Романа Григорчука (крімОлексія Гая, який за Шахтар грав у Лізі чемпіонів). Головне тут - старатися зусіх сил. У Чорноморця це чудово виходить. Одеситам дісталася непроста група,всі три суперники раніше грали в кваліфікації Ліги чемпіонів, і тим кращою можебути перемога.

Динамо - Генк (Бельгія)

Україна. Київ. НСК Олімпійський. Початок матчу: 22:05

Онлайн: Динамо - Генк - онлайн трансляція матчу Ліги Європи розпочнеться о 22:05

Телетрансляція - канал 2 +2

Після жорсткого ляпаса від харківського Металіста вчемпіонаті України Динамо може реабілітуватися перед своїми фанатами вдалоюгрою проти Генка.

Бельгійський клуб, який наразі, як і Динамо, займає шостусходинку чемпіонату, не можна назвати загрозою для команди Олега Блохіна.

З  ігор чемпіонатуБельгії можна зробити висновок, що слабке місце Генка - центральні захисники.Приміром, у переможному для Генка матчі з Зюльте-Варегемом опоненти Динамопропустили два м'ячі з вини футболістів оборони. Також над лінією захисту поглумилисяфутболісти Локерена, які задля свого задоволення вбивали м'яч у ворота Генка.

Варто додати, що футболісти Динамо зможуть зіграти у свійулюблений футбол - флангові атаки з навісом /прострілом в центр. Хорошої гриварто чекати від Андрія Ярмоленка, який любить фінтами "накручувати"своїх суперників на правому фланзі, адже у Генка немає футболіста, який може датибій нашому півзахисникові.

Якщо чесно, ти ми не знайшли сильних сторін у супротивникакиївського клубу за першою грою в Лізі Європи. Мабуть, нас очікує побиттямолодої команди з Бельгії, чия вартість всіх футболістів оцінюється в 52мільйони євро - це майже в три рази менше, ніж у Динамо ( 144 млн. євро -transfermarkt.de) .

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK