Співвласник Ліверпуля: Бенітес залишається ще на п'ять років

Співвласник Ліверпуля: Бенітес залишається ще на п'ять років
Reuters

"Як говорив Рафа, у нас дуже добрі стосунки. Ми розуміємо його сумніви, але налаштовані й надалі працювати з ним. Продовжимо переговори і знайдемо вирішення проблеми. Ми прилетимо на гру з Челсі й уже домовилися зустрітися 30 і 31 січня. Тоді і вияснимо всі необхідні питання", - цитує Хікса Sky Sports. 

"Рафу турбує, що переговори так затягнулися. Гадаю, він прагне лише поліпшити умови своєї роботи з клубом. Нам під силу це налагодити", - заявив Хікс.  

"Мене цілком влаштовує той факт, що Рафі подобається в Ліверпулі, що він хоче і далі працювати з клубом. Тому я намагатимуся вирішити всі питання й абсолютно не хвилююся на цей рахунок", - зізнався співвласник клубу. 

"Рафа залишиться тренером Ліверпуля на наступні п'ять років. Між тренером і керівництвом немає жодних проблем. Якщо лише моменти, які він хоче налагодити, щоб поліпшити становище клубу", - завершив він. 

Нагадаємо, головний тренер англійського футбольного клубу Ліверпуль іспанець Рафаель Бенітес відмовився підписати новий контракт.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK