Шахтар мінімально обіграє Грассхопперс

Шахтар мінімально обіграє Грассхопперс
ФК Шахтер
Фактично з перших хвилин поєдинку Гірники взяли ініціативу у свої руки. Дончани,за великим рахунком, захопили ворота Грассхопперса. Оборона швейцарцівбуквально тріщала по швах. Флангові рейди, удари з далекої дистанції, постійнийпресинг у виконанні Шахтаря не давали противникові ані на секунду перевестидух.

Тому питання про відкриття рахунку був справою часу. І вже на 15 хвилиніФернандіньо потужно пробиває по воротах Грассхопперса з 25 метрів. Кіпер швейцарців,здавалося, спіймав м'яч, але удар був настільки сильним, що він не зумівстовідсотково зафіксувати м'яч, і той, зіскочив з рук воротаря, і закотився уворота: 1:0.

Після забитого голу гірники не зменшили обертів і продовжували тиск на вороташвейцарської команди. Але до перерви рахунок на табло не змінився.

У другому таймі Шахтар вийшов на поле зовсім в іншому складі. Гравцям зновудовелося шукати свою гру, знаходити проломи в обороні Грассхопперса.

На 66 хвилині Гірники залишилися в меншості. З поля був вилучений Дмитро Чигринський.Захисникові Шахтаря, щоб зупинити гравця швейцарської команди, довелосяпорушити правила. Час, що залишився до фінального свистка Шахтар відігравнадійно і впевнено. Наприкінці матчу непогану можливість подвоїти результат мавОлександр Гладкий. Він, пробиваючи головою, вдарив вище воріт.

У підсумку зустріч завершилася з рахунком, який став уже звичним в дуелі цихкоманд - 1:0 на користь гірників.


Шахтар (Донецьк, Україна) - Грассхопперс (Цюріх, Швейцарія) - 1:0
Гол: Фернандіньо, 15

Шахтар: Шуст (Пятов, 46), Шевчук (Федецький, 46), Левандовські (Хюбшман, 46),Чижов (Чигринський, 46), Єзерський (Іщенко, 46), Фернандіньо (Жадсон, 46), Гай(Полянський, 46) , Вілліан (Дуляй, 32), Срна (к) (Ракіцький, 46), Селезньов(Гладкий, 46), Кастільо (Срна, 67)

Грассхопперс: Коломбо (к), Шульц, Сеферович, Бенхаліфа, Теіксейра, Д'Анжело,Карапетсас, Кнежевич, Цубер, Хуос, Сбарро

Попередження:
Федецький (72)
Вилучення: Чигринський (66)


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK