Бетао і Мілевський - гравці року за версією вболівальників Динамо

Бетао і Мілевський - гравці року за версією вболівальників Динамо
ФК Динамо
Підсумки опитування вболівальників команди дали несподіванийрезультат. З результатом 28%, або 8250 голосів, переміг захисник Бетао, щопоповнив команду на початку минулого літа. Друге місце зайняв Артем Мілевський,за якого віддали голосу 26% респондентів (7573).

Далі розташувалися Олександр Алієв (15%),Тарас Михалик (9%),Станіслав Богуш (8%), Ісмаель Бангура (3%), Мілош Нінкович (2%), Огнєн Вукоєвич(1%) і Папе Діакате (1%).

Аж до Нового року з більшим відривом у голосуванні лідирувавАртем Мілевський, а його конкурент Бетао йшов у другій п'ятірці. Ситуація вголосуванні змінилася два тижні тому, завдяки допомоги любителів футболу ізБразилії. У пошуках новин про трансфери Клебера і Родріго жителіпівденноамериканської країни масово заходили на офіційний динамівський сайт, наякому не полінувалися взяти участь у голосуванні.

В окремі дні кількість відвідувачів із Бразилії становилобільше половини від загального числа ти хто заходив. Зайве казати, за коговіддавали свої голоси патріотичні бразильці. Таким чином, тиждень тому Бетаозрівнявся з Мілевським, а незабаром обійшов його, ставши переможцемголосування.

Голосування вболівальників уже стало надбанням історії, йогорезультати не перепишеш.

Таким чином, сайт Динамо назвав Бетао найкращим за версієюбразильських уболівальників, а Мілевського - за версією українців івболівальників Європи.

Зараз обидва футболіста проходять збір у складі Динамо вІспанії і не проти посперечатися за звання найкращого вже в 2009 році.

Нагадаємо, Артем Мілевський став кращим футболістомЧемпіонату України в 2008 році за оцінками видання Спорт-Експрес в Україні.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK