Федерер: Я пишаюся проведеною роботою

Федерер: Я пишаюся проведеною роботою
Reuters
"Це був дуже складний матч, він (Бердих) змусив менеборотися практично на межі своїх можливостей. У Томаша відмінний форхенд ібекхенд, а також сильна подача. Все це робить його дуже грізним суперником. Алея пишаюся проведеною сьогодні роботою, адже я був близький до того, щоб зібративалізи і відправитися на літаку додому", - відзначив 27-літній Федерер, щотричі першенствував на кортах Мельбурн-Парку - в 2004, 2006 і 2007 роках.

"Взагалі, я насолоджуюся подібними двобоями, тому щовони трапляються не так часто. Зараз я перебуваю в ще кращій спортивній формі,почував, що міг зіграти ще кілька сетів. Так що це - добрий знак. Я одержавсьогодні велику порцію адреналіну", - додав 13-кратний тріумфатор турнірівВеликого Шлема.

Нагадаємо, що тепер у чвертьфіналі Федерера чекає двобій з8-м сіяним на кортах Мельбурн-Парку 20-літнім аргентинцем Хуаном Мартіном ДельПотро. Трохи раніше шоста ракетка світу Хуан Мартін у чотирьох сетах зламавопір 19-го номера посіву хорвата Марина Чиліча - 5/7, 6/4, 6/4, 6/2.

За матеріалами gotennis.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK