Емельяненко: Я побачив помилку i рука сама автоматом вилетіла

Емельяненко: Я побачив помилку i рука сама автоматом вилетіла
blogspot.com
"Не думав, що зможу нокаутувати Андрія, він дужесильний і незручний суперник. Але Арловський сам надав мені шанс. Я знав, що вякийсь момент він повинен помилитися, і чекав цього. Після декількох атакопонент розкрився і забув про обережність. Мені потрібно було тільки грамотновикористовувати наданий момент", - цитує Емельяненкa BoxіngScene.com.

Про двобій: "Андрій дуже швидкий, у нього швидкі руки, алемені вдавалося бачити його удари. Арловський багато бив, але в основному йогоудари проходили по дотичній і не дозволили мені відчути себе в небезпечному становищі.Я не почував, що програю. Втім, і Андрій, думаю, не почував себе в небезпечномуположенні до нокауту.

Про нокаут: "Андрій зробив усього одну помилку. Вінзанадто необачно ступив на мене. Я побачив цю його помилку і рука самаавтоматом вилетіла".

Про виступ в UFC: "Я не хочу нікому нічого доводити. Умене прекрасні відносини зі своїм менеджером Вадимом Фінкельштейном, компаніямиM- 1 Global і Afflіctіon", - цитує Емельяненко Sherdog.

У ніч на неділю, 25 січня, Чемпіон з боїв без правил (UFC)росіянин Федір Емельяненко блискуче захистив свій титул, нокаутувавши вже впершому раунді білоруса Андрія Арловського.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK