Ахатова: Задоволена показаними результатами

Ахатова: Задоволена показаними результатами
АР

"Показаними результатами залишилася цілком задоволена, як і своєю фізичною формою на цьому етапі. Звичайно, більше за все задоволена результатами спринтерської гонки. Піднялася на високе п'яте місце і це при тому, що мені довелося бігти штрафне коло. Адже на попередньому етапі в Рупольдінгу за підсумками спринтерської гонки опинилася лише на 15-му місці, відстілявши на рубежах без жодної помилки", - поділилася враженнями російська біатлоністка про етап в Антхольці. 

"У двох останніх перегонах у мене були проблеми з ковзанням лиж. Якщо спринт ми бігли при нульовій температурі, і лижі ковзали відмінно, то потім в Антхольці встановилася морозна погода, за якої мастило для лиж підібрати дуже складно", - Альбіна Ахатова розповіла про причини своїх невдач у персьюті і мас-старті. 

Російська біатлоністка пригадала про торішній візит до Кореї, де цього року пройде Чемпіонат світу: "Враження від корейського етапу в мене залишилися не найкращі. Це специфічна країна, у якій біатлон не розвинений зовсім. Того року там просто не було снігу. Для проведення змагань організатори привозили гірський сніг, на якому ковзання лиж серйозно погіршується".  

"По-перше, нам потрібно пройти складний процес акліматизації. По-друге, що ще важливіше, перегони в Кореї починатимуться о 8 годині вечора за місцевим часом", - російська біатлоністка розповіла про незручності майбутнього ЧС у Кореї.  

"Дуже важко стріляти при штучному освітленні. До того ж ми вже звикли, що перегони починаються вдень. У нас і тренувальний процес побудований так, що основне тренування у нас проходить десь до обіду – звикаємо до часу старту гонки. А тут гонка починатиметься вже ближче до вечора", – розповіла Ахатова в інтерв'ю CSKA.ru. 

Нагадаємо, після шести етапів Кубка світу Альбіна Ахатова займає шосту позицію в загальному заліку.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK