Делегація УЄФА приїхала до України

Делегація УЄФА приїхала до України
ФФУ

Інспекційна група за цей період відвідає п'ять українських міст - Київ, Харків, Дніпропетровськ, Одесу і Львів.  

Делегацію супроводжуватимуть віце-прем'єр-міністр Іван Васюник і президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.  

У перший день візиту інспектори УЄФА ознайомляться з ходом підготовки до Євро-2012 у Києві. Вони відвідають аеропорт Бориспіль, НСК Олімпійський, центральний залізничний вокзал і оглянуть Майдан Незалежності та Хрещатик, де планується розміщення офіційної фан-зони УЄФА.  

Також для експертів заплановано ряд зустрічей, зокрема з мером Леонідом Черновецьким, міністром у справах сім'ї, молоді та спорту Юрієм Ппавленком і представниками основних столичних об'єктів інфраструктури Євро-2012.

У Харкові комісії запропонують оглянути центральну частину міста, стадіон Металіст, південний залізничний вокзал і аеропорт. Окрім цього, плануються зустрічі з керівниками міста й області - Михайлом Добкіним і Арсеном Аваковим, а також президентом ФК Металіст і одним із головних приватних інвесторів підготовки до Євро-2012 Олександром Ярославським.

У вівторок, 3 лютого, офіційна делегація відвідає Дніпропетровськ. Окрім традиційних візитів до аеропорту, на стадіон і залізничний вокзал, інспектори відвідають готельно-розважальний комплекс Бартоломео, дві фан-зони (біля Дніпро-Арени і фестивального причалу) та VIP-зону для УЄФА. Заплановані й зустрічі з мером Іваном Куличенком і головою облдержадміністрації Віктором Бондарем. 

Того ж дня інспекційна група вирушить до Одеси, де ввечері огляне центр міста, а наступного дня - відвідає стадіон у парку імені Тараса Шевченка і Куликовому полі, де планується розміщення фан-зони. Крім того, в планах гостей зустріч з міським головою Едуардом Гурвіцем і губернатором Миколою Сердюком, а також ознайомлення з презентацією залізничного вокзалу, концепцією реконструкції аеропорту.

У Львові делегація УЄФА традиційно ознайомиться з ходом реконструкції аеропорту, роботою залізничного вокзалу, будівництвом стадіону і зустрінеться з керівниками регіону - мером Андрієм Садовим і головою облдержадміністрації Миколою Кмітем.  

Раніше повідомлялося, що згідно з рішенням УЄФА, проведення жеребкування відбіркової частини Євро-2012 призначене на 2010 рік.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK