У Голландії судять жінку, яка зробила за рік 65 тис. телефонних дзвінків своєму коханому

У Голландії судять жінку, яка зробила за рік 65 тис. телефонних дзвінків своєму коханому
АР

Голландський суд пред'явив жінці звинувачення упереслідуванні.

За словами позивача, жінка дошкуляла йомутелефонними дзвінками, SMS-повідомленнями та електронними листами.

У свою чергу адвокати 42-річної жінкиговорять, що, за твердженнями їх підзахисної, вона була у близьких стосунках ізцим чоловіком і не вважає свої дії надмірними. Однак 62-річний об'єкт її увагизаявляє, що ніяких стосунків із цією жінкою не мав.

Поліція здійснила рейд на її будинок таконфіскувала кілька комп'ютерів і мобільних телефонів, у яких бувзареєстрований лише один номер - її колишнього друга.

За словами кореспондента Бі-бі-сі у Гаазі, напопередніх слуханнях у цій справі суддя вирішила відпустити жінку на свободупід заставу. Правда, за умови, що вона дасть спокій людині, яка постраждала відтакого великого прояву почуттів.

Проте через кілька годин після виходу на волювона знову зателефонувала нещасному коханому. Жительку Роттердама, яка невтрачає надію, довелося знову відправити за грати, звідки її і доставили дозали суду.

Нагадаємо, що у березні минулого рокуповідомлялося про жителя Нижнього Новгорода, який постав перед судом за те, щозробив більше 1200 телефонних дзвінків з образами судді, який розглядав йогосправу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK