Німці презентували вбивцю комп'ютерів Мас

Німці презентували вбивцю комп'ютерів Мас
gizmodo.com
Як повідомили представники компанії, найдешевший PearC має 2,2-гігагерцевий процесор Intel Pentium Dual Core, 250-гігабайтний вінчестер, два гігабайти оперативної пам'яті і DVD-привод.

У найдорожчої моделі PearC із серії Professional встановлено процесор Intel Core i7 з тактовою частотою 3,2 гігагерца, два терабайтових вінчестера, 12 гігабайт оперативної пам'яті, відеокарту Nvidia GeForce 9800GTX з двома гігабайтами пам'яті і два приводи Blu-Ray, інформує HyperMeganet. Вартість такого ПК складає більше трьох з половиною тисяч доларів.

За словами розробників, на комп'ютери PearC серій Advanced і Professional можна встановити замість Mac OS X Leopard також операційну систему Windows XP Professional або Windows Vista.

Наразі клони комп'ютерів Mac випускають кілька компаній. Це американські Open Tech і Psystar, а також аргентинська OpeniMac. Крім того, компанія Apple подала до суду на Psystar, звинувативши її в порушенні авторських прав.

Нагадаємо, раніше аналітики компанії Technology Business Research спрогнозували, що на початку 2009 року компанія Apple випустить нетбук.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK