Найбільшу IT - виставку Європи відкрив Шварценеггер

Найбільшу IT - виставку Європи відкрив Шварценеггер
АР

Штат Каліфорнія став офіційним партнером виставки CeBIT у 2009 році, повідомляє AFP. Каліфорнію представляють близько 50 компаній, більшість з яких знаходяться у Кремнієвій долині.

Відповідно до повідомлення агентства, головними темами CeBIT 2009 стали розвиток інтернету та зелені технології. Крім того, на виставці обговорюватимуться такі теми, як IT в охороні здоров'я, інформаційна безпека, розвиток мобільного ринку. Рік тому головною темою CeBIT була екологічність технологій.

У минулому році CeBIT відкривав глава Microsoft Стів Балмер

Проте, аналітики зазначили, що в цьому році кількість учасників найбільшої в Європі IT-виставки скоротилася більш ніж на чверть - до 4300 компаній. У 2008 ж році у CeBIT брали участь 5845 підприємств. За словами організаторів виставки, більшість компаній, які відмовилися від участі у CeBIT 2009, знаходяться в Китаї, Південній Кореї і на Тайвані. Багато з них змушені були закритися через економічну кризу.

***

Виставка CeBIT проводиться з 1970 року і традиційно проходить у Ганновері. У 2009 році вона проходить з третього по восьме березня. Площа виставки становить 200 тисяч квадратних метрів.

Нагадаємо, з 16 по 19 лютого в Барселоні проходив Всесвітній мобільний конгрес - найважливіша виставка в світі мобільного зв'язку.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK