Єврокомісія розпочала боротьбу з педофілією в інтернеті

Єврокомісія розпочала боротьбу з педофілією в інтернеті
Reuters

За його словами, ці кошти підуть на фінансування роботи нової європейської структури по боротьбі з розповсюдженням педофілії та дитячої порнографії в Мережі. Це агентство буде створено на базі британського Центру по боротьбі з сексуальною експлуатацією дітей в інтернеті.

У дану структуру увійдуть представники провідних інтернет-провайдерів, поліцейські служби європейських держав, які займаються захистом дітей, а також експерти основних електронних платіжних систем, через які здійснюються всі фінансові розрахунки в Мережі, йдеться в повідомленні.

За словами Баррі, новий центр займатиметься виявленням інтернет-сайтів, що розповсюджують дитячу порнографію, або надають інші послуги педофілії.

Крім того, одним з головних напрямків роботи цієї структури стане виявлення фінансових транзакцій, здійснених для оплати послуг цих сайтів. Таким чином, європейські правоохоронні органи сподіваються дістатися як до власників сайтів, що спеціалізуються на дитячій порнографії та проституції, так і до їхніх клієнтів, зазначили в Єврокомісії.

Нагадаємо, минулого місяця Євросоюз закликав батьків контролювати доступ їхніх дітей до Мережі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK