У Чикаго SMS з коментарями глядачів виводитимуть на кіноекрани

У Чикаго SMS з коментарями глядачів виводитимуть на кіноекрани
theage.com

За словами власників кінотеатрів міста, це оригінальний спосіб боротьби з любителями обмінюватися SMS-повідомленнями під час сеансів, повідомляє Chicago Tribune.


"Ми всі знаємо, як дратують розмови і мерехтіння екранів телефонів під час перегляду. Але якщо це будуть робити всі присутні в залі, це вже буде смішно", - прокоментував ініціативу директор кінокомплексу Charlestowne, який бере участь у проекті.

Передбачається, що виставляти свої коментарі на загальний огляд глядачі зможуть лише під час перегляду фільмів, які знаходяться у повторному прокаті, або на спеціальних показах класичних стрічок минулих років. Під час прем'єр систему MuVCha не вмикатимуть.

Однак розробники проекту зазначають, що єдиним недоліком системи є швидкість виведення повідомлень на екран - вона залежить від програмного забезпечення та фільтрів, які відсіюють коментарі, що містять лайку та спам. Однак, творець MuVCha Райн Хелд впевнений, що його винахід знайде застосування не тільки в кіноіндустрії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський Держтелерадіофонд викладене в інтернет для безкоштовного перегляду радянські програми та телефільми, зокрема, Кабачок 13 стільців, Хокей СРСР-Канада, У світі тварин, Надобраніч малята та інші.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK