На YouTube з'явилися фільми, серіали і нові соціальні функції

На YouTube з'явилися фільми, серіали і нові соціальні функції
youtube.com

Керівництво інтернет-порталу уклало угоди про показ повнометражних фільмів і ТБ-шоу з теле- і кінодистриб’юторами Crackle, CBS, MGM, Lionsgate, Starz.

Правовласники - студії та телеканали, які належать корпорації Sony, - після переговорів з Google погодилися відкрити частину своїх архівів для вільного доступу в обмін на частку рекламних доходів. На новому відеопорталі YouTube будуть зібрані найрізноманітніші телесеріали, ток-шоу, розважальні телевізійні передачі, мультфільми. Оскільки матеріал надано власниками, то всі записи викладені повністю та у гарній якості. Те ж саме стосується і повнометражних фільмів, які потрапили у відповідний розділ.

YouTube обіцяє постійно поповнювати колекцію. З 700 викладених повнометражних кінофільмів в основному представлені картини минулих десятиліть.

Водночас, нова соціальна функція RealTime є панеллю інструментів, розташованою у нижній частині вікна YouTube. На ній є розділ, де можна побачити, яке відео дивляться друзі, підключені до RealTime і знаходяться в онлайні.

Крім того, RealTime дозволяє надіслати друзям посилання на цікаве відео, не користуючись іншими сервісами, наприклад, ICQ або соціальною мережею. Також за допомогою цього інструменту можна дізнатися, які користувачі дивляться у даний момент обраний відеоролик.

Відеохостинг YouTube був запущений у лютому 2005 року. Восени 2006 року його купив пошуковик Google за 1,65 мільярда доларів. У даний час працює 22 локалізованих версії YouTube.

Нагадаємо, через проблеми з авторськими правами на відеоролики з 9 квітня для користувачів з Латвії виявилися недоступні офіційні канали відеохостингу YouTube.

За матеріалами: Lenta.ru, Росбалт


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK