Мінздоров Мексики офіційно підтвердило сім випадків смерті від свинячого грипу

Мінздоров Мексики офіційно підтвердило сім випадків смерті від свинячого грипу
АР

Про це заявив у вівторок, 28 квітня, ввечері міністр охорони здоров'я Мексики Хосе Анхель Кордова. Він також офіційно підтвердив лише 26 випадків зараження людей свинячим грипом у країні. За словами міністра, ще 152 осіб померли від пневмонії.

Міністр зазначив, що у категорію підозрілих автоматично потрапляють усі випадки смерті в результаті гострої пневмонії або легеневої недостатності. Всього з початку квітня в Мексиці було зареєстровано майже 2,5 тисячі осіб із симптомами грипу, більше 1,3 тисячі з них було госпіталізовано.

За словами міністра, в даний час завдяки надзвичайним протиепідемічним заходам вдається уникнути різкого зростання кількості хворих і померлих в результаті захворювань із симптомами грипу.

Раніше агентство АР із посиланням на мексиканське Мінохоронздоров'я повідомляло, що число загиблих в результаті зараження, ймовірно, вірусом свинячого грипу, в Мексиці збільшилося із 152 до 159 осіб.

Нагадаємо, у вівторок Всесвітня організація охорони здоров'я офіційно підтвердила 79 випадків захворювання людей свинячим грипом.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK