Янукович виключив главу Microsoft Стіва Балмера з ради інвесторів України

Сьогодні, 18 травня, Президент Віктор Янукович видав указ Про внесення змін до Указів Президента України від 1 вересня 2010 року № 892 та від 26 січня 2011 року № 173.
Янукович виключив главу Microsoft Стіва Балмера з ради інвесторів України
Reuters

Згідно з указом, зі складу Ради вітчизняних та іноземних інвесторіввиключений глава корпорації Microsoft Стів Балмер. Також Президент позбавивчленства в раді президента Nestle Пауля Бюльке.

Водночас, Янукович ввів до складу Ради вітчизняних та іноземних інвесторів ДугаГора (президента МакДональдз Юроп), Дону Гранта (президента Microsoft уЦентральній та Східній Європі), Екхард Кордес (главу Східного комітетунімецької економіки Німеччини), Франса Муллера (головного виконавчого директораМетро Груп Юроп/МЕНА), Лорана Фрекса (виконавчого віце-президента Nestle),Казуо Цукуду (главу правління Міцубісі Хеві Індастріз) і Хакуо Янагісаву (главуЯпонсько-української економічної ради).

У всіх випадках біля прізвищ топ-менеджерів значиться позначка "запогодженням".

Як повідомлялося, раніше авторитетний американський журнал Forbes опублікував рейтинг найгірших генеральних директорів найбільших публічних компаній у США.Очолив "ганебний список" Стів Балмер, який керує з 2000-го рокукорпорацією Microsoft.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK