Сьогодні почалися світові продажі iPhone 5

Компанія Apple починає в п'ятницю продажі смартфона iPhone 5 в країнах "першої хвилі" - США, Австралії, Канаді, Франції, Німеччині, Великобританії, Японії, Сінгапурі та Гонконгу.
Сьогодні почалися світові продажі iPhone 5
Reuters
Ще в період прийому замовлень на iPhone 5,відкритий 14 вересня, пристрій встановив рекорд: всього за добу передзамовленняна апарат оформили понад 2 мільйони осіб.

Черезажіотажний попит Apple вже кілька разів збільшувала орієнтовний час доставкипристрою – для тих, хто замовляє смартфон в США в ці дні, він становить 3-4тижні.

Черезтиждень, 28 вересня, географія продажів пристрою буде розширена ще на 22країни, у тому числі на більшу частину Європи. Ніякихконкретних відомостей про запуск смартфона в Росії поки немає, але, зі слів керівниківApple, до кінця року новий iPhone буде продаватися в більш ніж 100 країнах.

Appleпредставила нову модель свого популярного смартфона минулого тижня. Які очікувалося, апарат був перероблений порівняно з двома попередніми моделями. Смартфонотримав екран із збільшеною до чотирьох дюймів діагоналлю, монолітний металевийкорпус і підтримку високошвидкісних LTE-мереж.

Надумку західних оглядачів, що вже мали можливість протестувати пристрій, iPhone5 вийшов збалансованим смартфоном. Хочанова модель і не отримала проривних нововведень, майже всі компоненти булимодернізовані. Запідсумками перших тестів iPhone 5 є одним з найбільш продуктивних апаратів наринку.

Нев останню чергу це стало можливим завдяки новому процесору A6, який, зі слівпредставників Apple, забезпечує вдвічі більшу продуктивність, ніж A5, що використовуєтьсяв iPhone 4S. Занеофіційними даними, A6 став першим процесором, дизайн якого був розробленийсамою Apple.

Аналітикипрогнозують, що Apple зможе продати до 10 мільйонів iPhone 5, протягом першихдесяти днів після його світового дебюту. АналітикШоу Ву (Shaw Wu) з компанії Sterne Agee вважає, що за підсумками четвертогокалендарного кварталу, який включає передноворічний святковий сезон, Appleзавдяки новинці вдасться продати понад 46 мільйонів iPhone.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK