Експерти: Чоловікам після 50 корисна мастурбація

Експерти: Чоловікам після 50 корисна мастурбація
gameplay.com.ua

Фахівці із Університету Ноттінгема опитали 400 пацієнтів із раком простати, яким діагноз було поставлено у віці до 60 років. У тих, хто на третьому десятку відрізнявся найбільшою сексуальною активністю (мастурбував чи займався сексом частіше 20 разів на місяць), виявилося більше шансів згодом захворіти на рак.

При цьому, як з'ясувалося, часта мастурбація (але не традиційний секс) у віці від 20 до 40 додатково підвищує ймовірність виникнення раку простати.

Однак у старшій віковій групі - за 50 - навпаки, підвищена сексуальна активність (не менше 10 разів на місяць) чинила так званий "захисний ефект", причому він зростав, якщо в розрахунок приймалася тільки мастурбації.

"Схоже, краще підтримувати певний рівень сексуальної активності протягом десятиліть, ніж у ранньому віці мати високий рівень, а потім - нічого", - зробили висновок керівники дослідження.

Нагадаємо, у серпні минулого року експерт із сексуальних відносин доктор Івон Фулбрайт написала статтю, в якій розповіла про користь мастурбації.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK