Суд тимчасово відсторонив від посади заступника голови СБУ Дурдинця

Суд тимчасово відсторонив від посади заступника голови СБУ Дурдинця
agentura.ru
Про це повідомив заступник голови парламентського комітету з питань забезпечення правоохоронної діяльності Генадій Москаль.

"Сьогодні окружний адміністративний суд Києва за позовом народного депутата Юрія Кармазіна виніс рішення на період проведення судового розгляду адміністративного позову усунути від посади заступника голови Служби безпеки України, начальника Головного управління, боротьби з корупцією та організованою злочинністю Дурдинця Тиберія Юрійовича", - повідомив Москаль.

За його словами, таким чином, з сьогоднішнього дня пан Дурдинець не має права керувати підрозділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, підписувати будь-які документи, а також виконувати свої службові функції. "Тепер він може займатися тільки прибиранням території", - сказав Москаль.

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд Києва 4 листопада 2008 року виніс постанову, якою визнав незаконним і скасував указ Президента України про призначення Тиберія Дурдинця заступником голови Служби безпеки України - начальником головного управління з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю від 19 жовтня 2007 року.

22 січня 2009 року Київський апеляційний адміністративний суд залишив без задоволення апеляцію Президента України та залишив у силі рішення Київського окружного адміністративного суду про скасування указу глави Президента про призначення Дурдинця.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK