Безсмертний розкритикував Тимошенко за поганий зв’язок з губернаторами

Безсмертний розкритикував Тимошенко за поганий зв’язок  з губернаторами
focus.in.ua

Так заступник глави Секретаріату Президента України Роман Безсмертний прокоментував висловлювання Тимошенко про перешкоджання головам ОДА в участі у згаданому заході, повідомили у прес-службі Президента.

"Можна було б захоплюватися здатністю Юлії Володимирівни перекладати власні прорахунки на інших, якби йшлося про здібного менеджера. Натомість для чинного прем’єр-міністра України безкінечні спроби уникати відповідальності є виявом безвідповідальності та відсутністю професіоналізму", - наголосив Роман Безсмертний.

"Президент України не визначає порядок денний губернаторів, а його Секретаріат не збирається виконувати роль патронатної служби прем’єр-міністра. Просто Юлія Володимирівна має ретельніше організовувати власні заходи і тоді її щоденна діяльність стане більш якісною", – зауважив Безсмертний.

Нагадаємо, сьогодні, 6 лютого. Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко відмінила селекторну нараду з губернаторами, присвячену питанням кредитування агропромислового комплексу, оскільки більшість голів облдержадміністрацій на зв’язок не вийшли.

Тимошенко, зробивши перекличку по областях, переконалася у тому, що на нараді присутні губернатори Тернопільської, Полтавської, Івано-Франківської областей, а також прем’єр-міністр Криму.

Вона заявила, що губернатори не вийшли на зв’язок за вказівкою Президента, і у зв’язку з цим відмінила проведення наради.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK