Ющенко сподівається на серйозне ставлення Черновецького до своїх слів

Ющенко сподівається на серйозне ставлення Черновецького до своїх слів
Фото Миколи Лазаренка

"Вони дають відповідь, як забезпечити на доступних умовах доставку послуг та роботу ЖЕКів. Я б дуже хотів, щоб мене почули у місцевій владі. Якщо цього не буде, я зроблю більш жорсткі кроки", - сказав Президент на прес-конференції в Івано - Франківську у понеділок, повідомляє його прес-служба.

Ющенко нагадав, що вже не вперше своїм указом зобов'язує мера Києва привести тарифи у відповідність із обґрунтованими нормами.

"Я очікую від київської мерії більш продуманих кроків. Якщо цього не буде, очевидно, треба звернутися до Генеральної прокуратури, інших служб, щоб вони зробили відповідні перевірки та висновки щодо дотримання законності стосовно цього питання", - сказав Президент.

"Я не можу підтримати політику міста, коли проводиться безпардонне підвищення тарифів на послуги, на тепло, на водовідведення, квартплату", - зазначив Ющенко.

Президент висловив надію, що влада Києва серйозно відреагує на ті претензії, які сьогодні є у громади міста, і найближчим часом це питання буде вирішене.

Раніше сьогодні, 9 лютого, Президент України Віктор Ющенко знову підписав указ про скасування рішень голови Київської міської державної адміністрації про підвищення комунальних тарифів для юридичних осіб.

Нагадаємо, 5 лютого, мер Києва Леонід Черновецький проігнорував Указ Президента і вчетверте підписав розпорядження про підвищення тарифів на комунальні послуги для юридичних осіб майже у 5 разів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK