ЗМІ: Міноборони Росії розгляне питання про передачу Україні деяких об'єктів ЧФ

ЗМІ: Міноборони Росії розгляне питання про передачу Україні деяких об'єктів ЧФ
flot.sevastopol.info

Про це із посиланням на джерело в штабі ЧФ Росії повідомляє інтернет-видання ФЛОТ2017.

Як повідомляється, 10-12 лютого в Севастополі планується проведення виїзної колегії Міністерства оборони Російської Федерації. Проводитиме її заступник міністра оборони РФ Микола Панков, який зараз знаходиться в Севастополі. При цьому не виключено прибуття до Севастополя міністра оборони Росії Анатолія Сердюкова.

За інформацією джерела, на колегії, зокрема, розглядатимуться питання передачі Україні спорткомплексу ЧФ в Севастополі, а також ряду ремонтних та обслуговуючих підприємств.

Також на колегії планується обговорити питання добудови житлових будинків для російських військовослужбовців, оскільки уряд Москви згортає свою шефську допомогу ЧФ в Севастополі у зв'язку із фінансово-економічною кризою.

У Службі інформації і суспільних зв'язків ЧФ Росії підтвердили, що в Севастополі проводиться відповідна нарада високого рівня, однак коментарі щодо візиту в Севастополь міністра оборони Росії Сердюкова запропонували взяти в Управлінні прес-служби і інформації Міноборони РФ.

Водночас, у Москві інформацію про плани роботи міністра оборони у розташуванні Чорноморського флоту не підтвердили і не спростували.

Як повідомлялося, за даними, які отримано від членів сімей військовослужбовців, на кораблях Чорноморського флоту, що базуються в Севастополі, обмежено схід військовослужбовців на берег, екіпажі готові до негайного виходу в море. Главкомат ВМФ Росії спростував цю інформацію.

Територія України повинна бути вільною від будь-якої іноземної армії, заявив Президент України Віктор Ющенко.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK