У Сімферополі відбулася акція протесту Ющенко - валіза - Америка!

У Сімферополі відбулася акція протесту Ющенко - валіза - Америка!
nr2.ru

Учасники акції Ющенко - валіза - Америка! встановили на головній площі міста - площі Леніна - сцену і привезли старий навчально-тренувальний літак Л-29 з символікою КПУ і написом Ющенко - валіза - Америка! Поруч стояла урна, у яку всі бажаючі могли кидати гроші для придбання квитка Ющенку ".

"Ми протестуємо проти антисоціальної економічної політики, яку проводить помаранчева влада на чолі з Президентом Ющенком. Якщо ця влада буде керувати ще півроку, то Україні вже нічого не залишиться. Ми все можемо віддати - ось збираємо гроші, літак привезли - щоб вони залишили Україну і полетіли туди, куди їм потрібно: в Америку, в Німеччину. Ми хочемо, щоб влада дісталася народу, щоб була народна влада ", - заявив перший секретар Сімферопольського міського комітету КПУ Володимир Лисенко.

Присутні тримали прапори КПУ та СПУ, транспаранти з гаслами: Геть Ющенка і олігархів!, Ні фашизму и націоналізму!, США - руки геть від кримського газу і нафти! Мітингуючі періодично скандували: "Геть Ющенка!" та "Ющенко - валіза - Америка!".

Мітингуючі вимагали припинити "антиросійське нагнітання істерії" і "будь-які спроби відкрити пункт присутності представників США в Криму без згоди на це Верховної Ради АРК", зажадали підписати з Росією договір про безстрокове базування російського Чорноморського флоту в Севастополі та Криму, зажадали забезпечити виконання Конституції Криму в повному обсязі, а також просили забезпечити повну виплату заробітної плати, пенсій, стипендій, соціальних допомог.

Як повідомлялося, 10 лютого в Одесі стартувала всеукраїнська акція Ющенко - валіза - Америка! Акція завершиться у Києві 23 лютого.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK