У Сімферополі активісти проросійських організацій спалили символіку НАТО

У Сімферополі активісти проросійських організацій спалили символіку НАТО
kianews.com.ua

Присутні виступали на мітингу Привіт, Росіє! НАТО, прощай! під прапорами РФ і Криму, транспарантами Майбутнє України - у Союзі з Росією! і Слава Великій Росії - слава російському народу - переможцеві!.

Також учасники акції тримали великий портрет Президента Росії Дмитра Медведєва і два маленьких портрети російського прем'єра Володимира Путіна, символіку НАТО.

Протестуючі під крики НАТО - ні! спалили прапор Альянсу.
Учасники акції закликали "представників патріотичних сил України, що стоять на антинатовських, проросійських позиціях" розгорнути в 2009 році масштабну всеукраїнську кампанію під гаслом Привіт, Росіє! НАТО, прощай!.

"Ми висловлюємо тверду впевненість в тому, що сучасна Україна повинна прагнути, перш за все, до відновлення союзних відносин з Росією, аж до повного возз'єднання двох братніх слов'янських держави в ім'я теперішнього і майбутнього українського і російського народів, історичні інтереси яких повністю збігаються", - йдеться в резолюції мітингу.

За даними організаторів, на акцію зібралася тисяча осіб, за даними міліції - 200 осіб, за реальними оцінками журналістів - до 400 осіб.

Як повідомлялося, сьогодні у Львові, біля монументу Воїнам-визволителям на вулиці Стрийській, комуністи провели мітинг з нагоди 91-ої річниці створення Радянської армії, Дня Радянської армії та Військово-морського флоту.

Близько 150 прихильників Прогресивної соціалістичної партії України, партії Російський блок і Російської громади Криму сьогодні в Сімферополі намагалися зірвати презентацію книги Нахтігаль у запитаннях і відповідях і збірників фотографій Бандера і бандерівці, що проводиться кримськими активістами Всеукраїнського об'єднання Свобода.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK