Кравчук закликав Ющенка піти у відставку

Кравчук закликав Ющенка піти у відставку
static.24.ua

Про це він сказав в ефірі телекомпанії Україна.

"Справжній патріотизм Президента у тому, аби глибоко проаналізувати ситуацію, власну позицію і прийняти відповідальне рішення - піти у відставку... Вам потрібно сказати собі, Вікторе Андрійовичу: я зробив усе, що міг і більше зробити не зможу", - сказав Кравчук, звертаючись в ефірі каналу до Ющенка.

На його думку, такий крок Президента може допомогти уникнути багатьох проблем, заспокоїти суспільство і відродити у ньому надію на реальний вихід з кризи.

Позачергові президентські вибори, вважає Кравчук, допоможуть країні вийти з кризи.

Перший Президент також вважає, що після проведення позачергових президентських виборів потрібно буде переобрати Верховну Раду і сформувати новий Кабінет Міністрів, оскільки лише така черговість заходів, за його словами, приведе до формування ефективної влади і дозволить країні боротися з економічною кризою.

"Ви, Віктор Андрійович, сьогодні не здатні виправити ситуацію, створити разом з Парламентом дієву ефективну систему влади", - сказав Кравчук, звертаючись до Ющенка.

Кравчук вважає, що влада в країні практично зруйнована, і здолати кризу без ефективної участі влади неможливо.

Він вважає, що основна увага Ющенка сконцентрована на тому, як втриматися при владі, і що для цього він готовий скористатися навіть світовою фінансовою кризою.

На думку Кравчука, Ющенко свідомо загострює економічну ситуацію в країні для того, щоб перекласти усю відповідальність на Кабінет Міністрів.

Він також розкритикував діяльність Національного банку на валютному ринку.

Кравчук вважає ганебним для України відкрите протистояння між Ющенком і Тимошенко.

"Це сором для України - ця боротьба між прем’єром і Президентом", - підкреслив Кравчук.

Він також вважає ганебним  для країни останнє засідання Ради безпеки і оборони, на якому Ющенко і Тимошенко перейшли у відкрите протистояння і взаємну критику.

Як повідомлялося, член парламентської фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич закликав фракцію БЮТ розпочати збір підписів за створення тимчасової спеціальної комісії для проведення процедури імпічменту Президента через його відмову подати до Верховної Ради подання для зміни глави Нацбанку.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK