Ющенко, Тимошенко і Литвин напишуть спільний лист у МВФ

Ющенко, Тимошенко і Литвин напишуть спільний лист у МВФ
Фото Миколи Лазаренка

Про це повідомив журналістам Ющенко за результатами сьогоднішньої зустрічі з Тимошенко, Литвином, головою Національного банку України Володимиром Стельмахом та представником опозиції Миколою Азаровим, а також секретарем Ради національної безпеки і оборони Раїсою Богатирьовою.

Ющенко наголосив, що робоча група повинна виробити документ, який буде демонструвати спільну політичну волю всіх гілок влади у забезпеченні реалізації конкретних економічних питань.

Група має до 15:00 понеділка підготувати документ і парафувати його.

В.о. голови Національного банку України Анатолій Шаповалов після наради в Секретаріаті Президента повідомив, що лист МВФ відішлють 3 березня.

"Створено робочу групу, яка розробить лист МВФ. І я думаю, що найближчим часом, у вівторок, цей лист буде підписано і надіслано в МВФ, і дозволить відновити співробітництво України з фондом", - сказав Шаповалов.

В.о. голови НБУ також впевнений, що переговори з МВФ буде відновлено після того, як відправлять листа.

"Фонд не замешкається і приїде оперативно. У МВФ немає претензій до України, просто МВФ вимагає, щоб ми звернулися до них, запропонувавши програму дій, щоб це зробили всі гілки влади", - сказав Шаповалов.

Як повідомлялося, Ющенко, Тимошенко і Литвин домовилися про спільні дії з подолання кризи.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK