Ющенко першим порушив свою пропозицію про політичне примирення – Турчинов

Ющенко першим порушив свою пропозицію про політичне примирення – Турчинов
img.lenta.ru

Таку думку він висловив сьогодні в ефірі телеканалу Україна, говорячи про порушення СБУ кримінальної справи щодо посадових осіб Нафтогазу України. 

Як зазначив Турчинов, "не просто першим зробив крок. Вони захотіли, щоб ми їм дали хабар за мир і спокій в країні вартістю 11 млрд. кубів газу. Це близько 4-5 млрд. дол. Ми ніколи не давали хабарі і ніколи їх давати не будемо ".

Крім того, Турчинов нагадав, що СБУ вже 2 березня порушила кримінальну справу проти митниці і НАК Нафтогаз України, а голосування за відставку Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ відбувалося 3 березня. 

Також Турчинов закликав не шантажувати і не тиснути на уряд, так як необхідні спокій і стабільність в країні, але не за рахунок простих громадян. 

Раніше віце-прем'єр України Олександр Турчинов заявив, що операція Служби безпеки України із захоплення будівлі НАК Нафтогаз Україна проходила під керівництвом Президента України Віктора Ющенка. 

Турчинов також звернувся до співробітників СБУ з закликом не виконувати злочинного наказу керівництва відносно до Нафтогазу.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK