Портнов розповів, як бійців Альфи виганяли з приміщення Нафтогазу копняками

Портнов розповів, як бійців Альфи виганяли з приміщення Нафтогазу копняками
focus.in.ua

Про це заявив депутат від БЮТ Андрій Портнов в ефірі 5 каналу. 

Портнов переконаний, що, "не може це робити той підрозділ, який там був. Не мав він права там перебувати. Особливо після постанови суду, а бійка ця (між депутатами БЮТ і бійцями спецпідрозділу) розпочалася після того, як суд вже ухвалив, що ці слідчі дії незаконні". 

Депутат пообіцяв вживати заходів політичного впливу і виганяти копняками, якщо там зараз буде перебувати хтось незаконно".

Крім того, Портнов впевнений, що під виглядом слідчих дій фактично відбулося захоплення держустанови. 

"Але ви бачили, що цих людей копняками вигнали звідти. Оце ті, які в масках були, так звана Альфа. Вона давно вже не Альфа. Слабкі люди під слабким керівництвом СБУ, їх вигнали з Нафтогазу, і я думаю, що вони туди і не зайдуть ", - заявив він. 

Відповідаючи на запитання, чи мали право депутати застосувати силу проти бійців спецпідрозділу, депутат заявив: "Я бачив, що наші депутати здійснювали свій захист від зазіхань".

Крім того, Портнов зазначив, що ситуація, яка склалася, це суто економічні розбірки, фундамент яких - елементарна людська жадібність, яку проявляють вищі керівники нашої держави разом з керівниками СБУ і просто не можуть поділити гроші". 

"У нас позиція така - караван іде, а собака нехай гавкає. Вона вже гавкає з Банкової, з Володимирської вулиці, там де СБУ знаходиться", - сказав він. 

Депутат підкреслив, що у Президента інше завдання - зробити так, щоб Україна ще біднішою стала, щоб можливо вводити надзвичайний стан, або дискредитувати уряд до останнього. 

Як повідомлялося, нардеп фракції БЮТ Андрій Портнов вважає, що Шевченківський райсуд Києва, прийнявши постанову про призупинення слідчих дій у кримінальній справі за розмитнення природного газу, автоматично зняв арешт на газ, що належить НАК Нафтогаз України, накладений в рамках цієї кримінальної справи.



Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK