Тимошенко ініціює відставку одеського губернатора

Тимошенко ініціює відставку одеського губернатора
Reuters

На нараді представники автоперевізників розповіли Тимошенко про те, що дуже часто губернатор перешкоджає вирішенню їх проблем.

У відповідь на це Тимошенко зазначила, що знає про професійні та людські якості Сердюка, і тому Кабінет міністрів розгляне на засіданні у четвер представлення про його звільнення.

При цьому вона додала, що в четвер Кабмін визначиться з новою кандидатурою на посаду губернатора Одеської області.


Тимошенко, разом з тим зазначила, що уряд зацікавлений у врегулюванні всіх проблем автоперевізників .

"Уряд надзвичайно зацікавлений у тому, щоб знайти компроміс з усіх напрямків нашої співпраці. Але, водночас, ми повинні розуміти, що повноваження уряду не безмежні", - сказала Тимошенко.

Крім того, прем'єр-міністр закликала МВС не застосовувати заходи впливу до учасників страйкових акцій.

"На СБУ я в даному випадку вплинути не можу, вона підпорядковується Президенту. Що стосується МВС, то тут проблем не буде. Я звернуся до Юрія Луценка і нагадаю йому, як ми теж стояли в акціях протесту", - сказала Тимошенко.

У свою чергу представник страйкового комітету автоперевізників Володимир Чечеткін заявив, що два далекобійники через невирішені проблем з роботою покінчили життя самогубством.

"Люди доведені до відчаю, ми, чесно кажучи, просто їх стримуємо, дуже шкода, що так вийшло, що дві людини наклали на себе руки і повісились. Ми зібрали гроші і хочемо надати допомогу їхнім родинам", - сказав на зустрічі в Кабміні Чечеткін.

Він закликав уряд прискорити вирішення проблем перевізників.
За його словами, найскладнішою проблемою для автоперевізників є повернення банківських кредитів.

Як повідомлялося, 2 березня вранці водії вантажних автомобілів перекрили чотири з шести смуг автомобільної траси Одеса - Київ у порядку безстрокової акції протесту.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK