У Сімферополі напали на будівлю Меджлісу кримських татар

У Сімферополі напали на будівлю Меджлісу кримських татар
crimean.org

Меджліс розцінює те, що сталося як "напад на будівлю".

"Невстановленими особами скоєно напад на будівлю Меджлісу. Огляд місця і пояснення чергового по будівлі свідчать, що невідомі кинули у вікно кілька великих каменів, два з яких вщент розбили подвійне скло металопластикового вікна і влетіли в будинок. Один з каменів, пролетівши сходовим майданчиком, упав у приймальні голови Меджлісу, народного депутата України Мустафи Джемілєва ", - сказано в повідомленні.

Прес-служба заявляє, що "факт нападу зафіксували камери зовнішнього спостереження, встановлені на будівлі Меджлісу".

Черговий по будівлі, почувши звуки розбитого скла, негайно повідомив по телефону про факт нападу в міліцію, проте співробітники правоохоронних органів прибули на місце події майже через годину.

Меджліс вважає подію "черговою провокацією, спрямованою на дестабілізацію ситуації в Криму".

Прес-служба Меджлісу очікує від правоохоронних органів прийняття "всіх заходів по встановленню винних і притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством України".

При цьому прес-служба зазначає, що "правоохоронними органами до цього часу так і не встановлені особи, що здійснили попередні напади на будівлю Меджлісу".

Як повідомлялося, 22 лютого Меджліс кримськотатарського народу розповсюдив заяву про напад співробітників Беркута на сім'ю Хаїрова в селищі Мирне.

Управління Міністерства внутрішніх справ у Криму визнав правильними дії бійців Беркута, які брали участь в операції захоплення в Сімферополі, при якій постраждала родина кримських татар.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK