БЮТ не вірить Костенку: Ніякого розколу коаліції не буде

БЮТ не вірить Костенку: Ніякого розколу коаліції не буде
mignews.com.ua

Про це сьогодні заявив народний депутат від БЮТ, голова парламентського Комітету з питань правової політики Сергій Міщенко.
"Це більше емоційна заява. Емоції стихнуть, і буде нормальна робота", - сказав, зокрема, він.

Бютівець також нагадав, що ще за часів коаліції між БЮТ і НУ-НС неодноразово звучали заяви про нібито якісь таємні змови між БЮТ і ПР.

"Але ви самі розумієте, що ніяких наслідків не було", - сказав Міщенко.

Він назвав безпідставними звинувачення на адресу фракції БЮТ щодо змови з фракцією Партії регіонів про звільнення Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ, зазначивши, що частина фракції БЮТ проголосувала за його звільнення, оскільки вважала неприпустимим те, що він вів політичну діяльність і займав антиурядову позицію.

"Якщо вже говорити про якісь змови, то зараз відбувається змова Партії регіонів з частиною фракції НУ-НС, зокрема групи Єдиного Центру, щодо звільнення Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ", - сказав Міщенко.

Депутат також зауважив, що зараз навмисне мусується тема якихось таємних домовленостей, щоб підсилити сумніви всередині коаліції.

"Це робиться спеціально, щоб усередині коаліції виникла конкуренція. Але я переконаний, що, незважаючи на такі заяви, ніякого розколу коаліції не буде", - сказав він.

Нагадаємо, вчора, 11 березня, Костенко заявив, що УНП відкличе своїх депутатів з коаліції, якщо БЮТ не припинить вести політику подвійних стандартів. Голова УНП зазначив, що вважає неприпустимими "політичні бартери" між БЮТ і Партією регіонів, які, за його словами, мали місце минулого сесійного тижня під час голосування стосовно відставки міністра закордонних справ і скасування виборів у Тернопільську обласну раду.

Крім того, голова парламентської фракції Блоку Наша Україна - Народна самооборона Микола Мартиненко 11 березня виключив можливість прийняття парламентом рішення про звільнення Юрія Луценка. Також Мартиненко висловив переконання, що майбутня партія Наша Україна - це партія без Президента Віктора Ющенка.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK