У Секретаріаті Президента вимагають від Мартиненка вийти з Нашої України

У Секретаріаті Президента вимагають від Мартиненка вийти з Нашої України
tsn.ua
Про це заявив заступник глави Секретаріату Президента України Андрій Кислинський. Він висловив здивування особистою позицією лідера фракції НУ-НС, керівника київського міського осередку партії Народний Союз Наша Україна Миколи Мартиненка про роль Віктора Ющенка в майбутньому розвитку цієї політичної сили.

Кислинський зазначив, що статут партії чітко передбачає, що "ні Мартиненко, ні інші партійні бонзи не вирішують стратегічні питання партійного розвитку. Є вищий орган - з'їзд партії, який вже сказав і при необхідності знову скаже своє слово".

Заступник глави Секретаріату Президента також заявив, що Микола Мартиненко не справляється зі своїми обов'язками як керівник партійної комірки. "Досить згадати 2%-й результат НСНУ на останніх виборах у Київську міську раду, що у 8 разів менше, ніж партія набрала в Києві на позачергових парламентських виборах у 2007 році. Кожен відповідальний керівник після такого програшу повинен був би добровільно подати у відставку" , - сказав Кислинський.

На його думку, заяви "Мартиненка і йому подібних" не можна сприймати серйозно тоді, коли діляться урядові портфелі. "Бо мета таких заяв одна - в очах" старшої сестри "по коаліції додати собі кілька балів у боротьбі за" хлібні "місця", - сказав заступник Глави Секретаріату.

"Нагадаю, що з 24 народних депутатів від НСНУ тільки 7 ввійшли в коаліцію. Таким чином, формальний голова фракції НУНС має право говорити швидше від імені БЮТ. Тим більше, що саме Юлія Тимошенко" проштовхнула "обрання Миколи Мартиненка керівником фракції, незважаючи на те, що не так давно він заявляв, що політик Тимошенко гідна звання "заслуженої артистки України". Так несподівано вчорашні закляті вороги прем'єр-міністра - так звані "любі друзі", такі як Жванія і Мартиненко - стали її найкращими порадниками ", - заявив Кислинський.

Він переконаний, що "чесним кроком Мартиненка було б оголосити своє формальне рішення про перехід до лав іншої політичної сили, інтереси якої він де-факто завзято відстоює. А також скласти депутатський мандат, який він отримав виключно завдяки Ющенку. Зважаючи на те, що мужності на такий крок, очевидно, не вистачить, відповідне рішення буде приймати найближчий з'їзд партії ".

Як повідомлялося, учора, 11 березня, лідер фракції НУ-НС у Верховній Раді і голова київської організації партії Наша Україна Микола Мартиненко заявив, що майбутня партія Наша Україна - це партія без Президента Віктора Ющенка.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK