Росіянин намагався незаконно покинути Україну із донькою на руках

Росіянин намагався незаконно покинути Україну із донькою на руках
pvu.gov.ua

Як повідомила Державна прикордонна служба України, порушника з дитиною, котра спала на руках, наздогнав за 30 метрів від лінії кордону патруль відділення прикордонної служби Новоазовськ.

Затриманий виявився 36-річним громадянином Російської Федерації, а 4-річна дівчинка - його донькою. Порушник зізнався, що мати дитини, яка проживає в місті Тячів Закарпатської області, знайшла собі іншого чоловіка.

Приїхавши відвідати дочку, чоловік скористався хворобою жінки і взяв дівчинку начебто в магазин. Насправді ж, сів в автомобіль і разом із товаришем, 25-річним росіянином, поїхав до кордону. Викрадач з дитиною вийшов з машини неподалік від пункту пропуску Новоазовськ, щоб пробратися непоміченим.

Прикордонники повідомили про затримання співробітникам МВС. Як з'ясувалося, мати вже звернулася із заявою про викрадення дитини. Правоохоронні органи зв'язалися з жінкою, яка незабаром збирається приїхати за донькою.

Дівчинка тепер знаходиться в дитячому відділенні Новоазовської центральної районної лікарні під наглядом співробітників МВС та медичного персоналу. Її батька після розгляду судом справи про незаконний перетин кордону буде передано співробітникам МВС.

Нагадаємо, у листопаді 2007 року на прикордонному пункті під час огляду салону мікроавтобуса, що прямував до Росії, серед багажу було знайдено 4-річну дівчинку.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK