Хорошковському гидко говорити про "брудний обшук" у Борисполі

Хорошковському гидко говорити про "брудний обшук" у Борисполі
liga.net

Журналісти видання поцікавилися думкою Хорошковського стосовно курйозного, на їхню думку, інциденту в Борисполі.

"Ні фіга собі курйозний! Я прошу вибачення. Якби це відбувалося саме зі мною, моя реакція була б нульовою. Я, як і кожен законослухняний громадянин, повинен прийти і показати все", - заявив Хорошковський.

"Але через те, що я знав, чому це робиться, навіщо і, крім того, я знаю точно, що давалося завдання не тільки щодо мене, але і стосовно родини, то, прошу вибачення, я вважаю, що це дійсно брудно. Причому настільки брудно, що мені гидко про це говорити", - підкреслив заступник голови СБУ.

"Якби там не було моєї дружини - взагалі ніяких проблем. Маєте право. Найголовніше - не підкидайте нічого. Бо, наскільки я розумію, одне із завдань було саме таким, виходячи із заяв, які стосуються там наркотиків, діамантів", - заявив Хорошковський.

Відповідаючи на запитання про те, якою була мета поїздки, Хорошковський відповів, що це була приватна поїздка. "Я не розумію, що тут може бути цікавого", - парирував політик.

На уточнююче питання про те, що центральний офіс RosUkrEnergo знаходиться в країні, до якої Ви їздили, Хорошковський відповів, що в тій країні знаходиться дуже багато хороших термальних вод, багато чудових гірськолижних курортів, хороші банки, усе що завгодно, шоколад хороший.

"Ви ж пам'ятаєте, що це було 8 Березня. Відповідно, потрібно дозволяти своїй сім'ї хоч іноді себе бачити", - зазначив Хорошковський.

Інтерв'ю у повному форматі з першим заступником голови СБУ Валерієм Хорошковським читайте в № 10 журналу Корреспондент від 20 березня.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK