П'яний українець намагався прорватися до Білорусі на Жигулях своєї матері

П'яний українець намагався прорватися до Білорусі на Жигулях своєї матері
фото: Новинар

Як повідомили в Державній прикордонній службі України, нестандартна ситуація виникла 19 березня на кордоні з Білоруссю, в пункті пропуску Нові Яриловичі.

Автомобіль ВАЗ - 2105 в'їхав у пункт пропуску на великій швидкості і, оминаючи зони прикордонного і митного контролю, подався на виїзд з України. Сержант з прикордонного наряду, одержавши від своїх колег сигнал, встиг розгорнути засіб примусової зупинки під назвою кактус. Відчайдушно маневруючи, водій змушений був зупинитися.

Як з'ясувалося, він не мав документів, а його неадекватна поведінка красномовно свідчило про те, що затриманий перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Сам затриманий розповів, що авто належить його матері. При цьому водій не зміг пояснити, що змусило його здійснити такий авантюрний вчинок.

Зараз затриманого доставлено в Добрянську номерну лікарню для експертизи, після чого його притягнуть до відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону, порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору прикордонникам.

Як повідомлялося, в липні співробітники пункту пропуску Нові Яриловичі в Чернігівській області вилучили у громадянина Республіки Білорусь старовинну ікону при спробі її незаконного вивозу за межі України.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK