Шамшур: Я не допущу збоїв у зовнішньополітичному курсі

Шамшур: Я не допущу збоїв у зовнішньополітичному курсі
day.kiev.ua

Про це він сказав в програмі Свобода на Інтері в п'ятницю ввечері.

"Якщо я буду затверджений, я спробую зробити максимально можливе за цей рік, принаймні, зробити так, щоб зберегти систему зарубіжних дипустанов, не допустити збоїв у процесі здійснення зовнішньополітичного курсу, навіть у цих надзвичайно складних умовах", - зазначив Шамшур.

Відповідаючи на запитання про те, наскільки в нинішніх умовах міністр закордонних справ може бути самостійним, Шамшур зазначив, що буде намагатися будувати систему взаємодії таким чином, щоб МЗС найбільш послідовно здійснювало політику.

Також політик усвідомлює, що у випадку призначення главою зовнішньополітичного відомства має пропрацювати на цій посаді лише до президентських виборів.

"Я абсолютно усвідомлюю те, що, цілком ймовірно, моя робота, якщо я буду затверджений на цій посаді, буде тривати приблизно рік", - сказав він, додавши, що усвідомлює всі виклики, зокрема, складну фінансову ситуацію в МЗС, яка ускладнює виконання завдань, покладених на міністерство.

Він також зазначив, що не пропонував себе на цю посаду, але прийняв пропозицію від Президента, зовнішньополітичні погляди якого розділяє.

Нагадаємо, кандидатуру Шамшура на посаду глави МЗС 17 березня вніс Президент Віктор Ющенко.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK