По всій Україні відбулися акції протесту Партії регіонів

По всій Україні відбулися акції протесту Партії регіонів
Корреспондент

У Чернігові на мітинг прийшло близько 3 тис. прихильників Партії регіонів. В акції брали участь депутати Верховної Ради від ПР Андрій Клюєв, Михайло Чечетов, Олександр Волков та Григорій Маньковський.

Мітинг розпочався о 12:00 у центрі Чернігова на Красній площі і тривав до 12:55.

Учасники акції тримали транспаранти з гаслами Тимошенко, Ющенко - ні!, Тимошенко відповість за розвал економіки, Тимошенко, нам з тобою не по дорозі ... та інші.

Виступаючі закликали підтримати проведення позачергових парламентських і президентських виборів.

"Ми вважаємо, що єдиний вихід із ситуації в країні - це негайна відставка уряду і Президента і проведення позачергових парламентських і президентських виборів", - зачитала резолюцію депутат Чернігівської міської ради Тамара Касаткіна.

У резолюції мітингу учасники вимагали зупинити зростання цін, виплатити заборгованості по зарплаті, створити робочі місця та зміцнити національну валюту.

У Львові на опозиційну акцію протесту зібралися більше тисячі осіб.

Із закликами відправити уряд у відставку і оголосити позачергові парламентські і президентські вибори містом проїхала автоколона.

Згодом прихильники Партії регіонів зібралися на мітинг біля пам'ятника В'ячеславу Чорноволу. Учасники тримали в руках плакати Не за таку Україну боровся Чорновіл!, Великий піст - це очищення. Очистимо Україну від безбожної влади, Політика уряду знищує Україну, 100 днів мовчали, тепер вимагаємо звіту влади, Зупинимо новітній геноцид українського народу, а також партійну символіку Партії регіонів.

Учасники мітингу поклали квіти до пам'ятника лідеру Народного Руху України В'ячеславу Чорноволу. Потім транслювали відеозвернення лідера Партії регіонів Віктора Януковича, який заявив, що в очолюваної ним партії є чіткий план виведення України з кризи, і вона готова взяти на себе відповідальність за країну.

У Миколаєві в мітингу взяли участь близько 5 тис. прихильників Партії регіонів, Соціалістичної та Комуністичної партій та Блоку Наталії Вітренко. Об 11:00 учасники мітингу розпочали ходу однією колоною від обласного Палацу культури та другою - від скверу Пролетарський і об 11:50 об'єдналися на площі Леніна.

У Полтаві на мітинг зібралися близько 2 тис. прихильників ПР.

Мітинг розпочався о 9:30 на площі перед будівлею обласної ради.

Його учасники тримали лозунги 100 днів терпіли, досить!, Геть уряд національної катастрофи, Ми проти хаосу і скандували Геть!.

Перед ними виступили лідер обласної організації Партії регіонів, голова облради Олександр Удовиченко і депутат Верховної Ради від ПР Олександр Попов.

Вони закликали підтримати проведення позачергових парламентських і президентських виборів, заявили про важку ситуацію, що склалася в країні, і необхідності відставки влади.

На думку Удовиченка, особливо важка ситуація склалася в банківській сфері та в агропромисловому комплексі Полтавської області, оскільки у аграріїв немає кредитних коштів для початку посівної кампанії.

Поряд із прихильниками ПР зібралося близько 300 прихильників Комуністичної і Соціалістичної партій, які вимагали від депутатів обласної ради не піднімати тарифи на тепло і гаряче водопостачання.

Як повідомлялося, у Партії регіонів очікували, що сьогодні, 27 березня, на акції протесту в різних містах України зберуться до 100 тис. осіб.

За даними Міністерства внутрішніх справ, на сьогоднішній мітинг протесту Партії регіонів на Майдані Незалежності прийшло близько 2 тисяч осіб.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK