Тимошенко зізналась, про що вона говорила в літаку з Ющенком

Тимошенко зізналась, про що вона говорила в літаку з Ющенком
tymoshenko.com.ua

Про це Тимошенко заявила в ефірі телеканалу 1+1 в неділю ввечері.

Вона уточнила, що під час повернення з Брюсселя в одному літаку вона говорила з Президентом про концепцію цих законопроектів та необхідність продовження співпраці з МВФ.

"Президент пообіцяв, що у вівторок (31 березня) його фракція буде голосувати за всі 4 законопроекти, які входять в антикризовий пакет", - сказала прем'єр-міністр.

Тимошенко вкотре наголосила, що не хоче ніяких конфронтацій з Президентом, і що вона як прем'єр-міністр, відповідальна за стан справ у країні, і в подальшому не буде реагувати на будь-які звинувачення.

"Будь-яка конфронтація - це поганий знак", - зазначила прем'єр.

Вона підкреслила, що стоїть на позиціях, які захищала помаранчева революція, перш за все, це боротьба з корупцією, детінизація фінансових потоків і реальна свобода слова.

"Можливо така моя позиція виглядає як конфронтація з кимось, але я від цієї позиції відступати не маю наміру", - сказала Тимошенко.

Як повідомлялося, Президент України Віктор Ющенко і прем'єр-міністр Юлія Тимошенко повернулися з Брюсселя до Києва одним літаком.

Ющенко виступає категорично проти прийняття змін до Конституції, запропонованих БЮТ, і дорікає уряд у стрімкому падінні економіки.

Також Ющенко заявив, що позачергові вибори до парламенту можливі за умови зміни виборчої системи і проведення реформи української Конституції.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK